Home » Hardchroom

Hardchroom

Hardchroom is corrosiewerend en slijtvast en zorgt ervoor dat motoren en machines perfect blijven werken. Hardchroom Wever BV is op dit gebied een absolute topspeler. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring. U kunt er bij ons dus zeker van zijn dat wij vakwerk leveren.

Klantgerichte kwaliteit
Hardverchromen is een proces waarbij een laag hardchroom op verschillende soorten metaal en legeringen aangebracht wordt. Wij hebben een uniek soort hardchroom ontwikkeld wat uitermate geschikt is voor compressoronderdelen, tandwielen, matrijzen of elk ander machine- of motoronderdeel. Bovendien is het mogelijk om meerdere lagen hardchroom aan te brengen op een onderdeel. Wij zullen deze dan telkens een beetje bijslijpen zodat u laag de gewenste dikte heeft. Dit geeft meteen aan dat wij zeer klantgericht en flexibel zijn. Hardchroom Wever BV is voor u de ideale partner.

Contact
Wij vertellen u graag meer over onze hardchroom. Indien u vragen heeft, neemt u contact met ons op via 075 – 621 52 06 of 06 – 24 76 30 25, info@hardchroomwever.nl, of vul ons contactformulier in. U kunt ons vinden in Assendelft aan de Industrieweg 4a.

Kwaliteit

onze expertise en speciaal ontwikkelde hardchroom maakt ons uniek.

N

Klantgericht

onze vakmensen zijn zeer flexibel en denken altijd mee met de klant.

}

Snelle levertijden

onze servicedienst maakt snelle levertijden mogelijk.

Hardchroom Wever B.V.