Home » Hardverchromen voorvork

Hardverchromen voorvork

Het hardverchromen van een voorvork laat u doen door Hardchroom Wever BV in Assendelft. Wij hebben ons gespecialiseerd in het hardverchromen van bijvoorbeeld een voorvork of een ander kwetsbaar onderdeel van een motor of machine. Hardchroom Wever BV hoort al meer dan een halve eeuw tot de absolute top van de Nederlandse markt.

Betrouwbare partner
Met onze eigen ontwikkelde techniek zijn wij de ideale partner op het gebied van het laten hardverchromen van bijvoorbeeld een voorvork. Ook voor het laten verchromen van vele andere onderdelen kunt u rekenen op Hardchroom Wever BV in Assendelft. Wij voorzien alle onderdelen van een motor of machine die kwetsbaar zijn graag van een slijtvaste en corrosiewerende chroomlaag. Bovendien is hardverchromen ideaal voor onderdelen die niet meer leverbaar zijn en daarom extra bescherming nodig hebben. Ook machines die lang stilstaan vanwege storingen kunnen geholpen worden met hardchroom. Wij werken voor vele verschillende (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren.

Contact
Voor het hardverchromen van een voorvork of voor meer informatie over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op verschillende manieren:

Kwaliteit

onze expertise en speciaal ontwikkelde hardchroom maakt ons uniek.

N

Klantgericht

onze vakmensen zijn zeer flexibel en denken altijd mee met de klant.

}

Snelle levertijden

onze servicedienst maakt snelle levertijden mogelijk.

Hardchroom Wever B.V.