Home » Verchromerij

Verchromerij

Hardchroom Wever BV is ooit begonnen binnen Stork, maar sinds 1968 is Hardchroom Wever BV zelfstandig verchromerij. U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van het verchromen van machine- en motoronderdelen.

Klantgericht en flexibel
Hardchroom Wever BV is dé verchromerij voor het aanbrengen van een corrosiewerende en slijtvaste laag hardchroom. Een belangrijk voordeel van een laag hardchroom op onderdelen is dat de levensduur van machines en motoren aanzienlijk wordt verlengd. Wij zijn een verchromerij met een zeer klantgerichte en flexibele instelling. Bovendien onderscheiden wij ons van andere verchroombedrijven door onze eigen unieke hardchroom techniek en onze zeer korte levertijden. Wij werken voor onder andere bedrijven uit de maritieme sector, de offshore, de farmaceutische industrie en de textiel industrie. Voor deze bedrijven hebben wij vele verschillende onderdelen, variërend van pompen tot tandwielen in onze verchromerij behandeld.

Contact
Wij laten u graag nader kennismaken met onze verchromerij. Neem, in het geval u nog vragen heeft contact op via info@hardchroomwever.nl, ons contactformulier en natuurlijk via de telefoon 075 – 621 52 06 en 06 – 24 76 30 25. U vindt Hardchroom Wever BV in Assendelft aan de Industrieweg 4a.

Kwaliteit

onze expertise en speciaal ontwikkelde hardchroom maakt ons uniek.

N

Klantgericht

onze vakmensen zijn zeer flexibel en denken altijd mee met de klant.

}

Snelle levertijden

onze servicedienst maakt snelle levertijden mogelijk.

Hardchroom Wever B.V.